Menerokai Horizon Perbankan Baharu

 
Terokai Kemudahan Perbankan dan Ganjaran Yang Belum Pernah Anda Alami
 
JELAJAH SEKARANG –
Saksikan pelancaran era baru di AFFIN BANK / AFFIN ISLAMIC

Webinar Gambaran Pasaran Terkini

Terokai pandangan unik daripada kami. Tontonilah kami membincang arah tuju pasaran dengan rakan kongsi demi keperluan kewangan anda.

Webinar Gambaran Pasaran Terkini

Terokai pandangan unik daripada kami. Tontonilah kami membincang arah tuju pasaran dengan rakan kongsi demi keperluan kewangan anda.

6 Pengalaman Perbankan Utama

Kami amat berbesar hati untuk mempunyai anda sebagai pelanggan kami yang dihormati, sebagai pengiktirafan terhadap hubungan perbankan kami dan naungan anda yang berterusan. Mengalami tahap yang baru untuk kemudahan perbankan dan ganjaran dengan kami.

Perkhidmatan

Peribadi Khas

Penyelesaian

Kewangan Terpilih

Kecemerlangan

Diiktiraf

Kadar

Keutamaan Eksklusif

Rangkaian Jalinan Profesional

Kajian Pasaran

Terokai Kelebihan Tanpa Batasan dengan
AFFIN INVIKTA™

Akaun AFFIN INVIKTA™/Akaun-i AFFIN INVIKTA™ – Akaun inovatif pelbagai fungsi/hybrid ini menggabungkan kemudahan harian seperti sebuah akaun tradisional dan akaun semasa, yang menganugerahkan pulangan yang lumayan untuk anda.

Permohonan AFFIN INVIKTA™ adalah melalui jemputan sahaja

Kami mengalu-alukan anda ke AFFIN INVIKTA™. Kongsikan maklumat anda dan kami akan memberikan jemputan eksklusif kami untuk anda menjadi ahli AFFIN INVIKTA™.
Sila isikan maklumat anda di bawah

  Nota: Penyerahan maklumat anda bukanlah permohonan untuk sebarang produk perbankan dan jemputan untuk menjadi ahli AFFIN INVIKTA™ tertakluk kepada penilaian oleh AFFIN BANK.

  Hubungi Kami

  (603) 8230 2323

  invikta@affinbank.com.my

  Terma & Syarat

  Wakil Ahli PIDM

  Penafian: Sekiranya terdapat perbezaan antara teks Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia dan Bahasa Cina, teks Bahasa Inggeris akan diguna pakai.

  Semua Maklumat Adalah Hakcipta Terpelihara 2021 AFFIN INVIKTA™.