Kekayaan Anda,
Keutamaan Kami

Didorong oleh semangat kami sebagai rakan kepercayaan kewangan anda, kami terus-menerus mewujudkan nilai tambah dan faedah-faedah bagi membantu anda mencapai matlamat kewangan anda.

Menguruskan aset anda dengan solusi kekayaan yang betul memerlukan lebih dari pemahaman tentang diri anda dan apa yang anda perlukan.

 

Ia bermula dengan wawasan anda. Masa hadapan yang gemilang dimungkinkan dengan rancangan kekayaan yang tepat..

Rahsia kekayaan adalah kerja keras & pengurusan yang baik.

Mencapai Solusi Kekayaan yang Seimbang

Sebagai pelanggan yang kami hargai, anda mempunyai akses eksklusif untuk produk yang hanya layak bagi ahli AFFIN INVIKTA™ serta pelbagai strategi pengurusan kekayaan yang membantu matlamat kewangan anda kembali ke landasan.

 

Fokus utama kami dalam menguruskan dan membina kekayaan anda meliputi pelbagai aspek dari tumbesaran aset kepada solusi kekayaan yang komprehensif berdasarkan keperluan kewangan dan matlamat anda. Tambahan pula, kami tidak hanya bercakap tentang kewangan anda, tetapi hidup anda.

Pelaburan

Menjadikan wang anda berlipat ganda

Kuasai portfolio ekuiti anda dengan Pembiayaan Margin Saham sehingga RM1 Million*

Meningkatkan kuasa pelaburan anda dengan Pembiayaan Margin Saham, kemudahan yang fleksibel dan tanpa kerumitan yang membolehkan pelabur meminjam dana untuk membeli portfolio saham yang lebih besar.

Perlindungan

Memastikan kewangan anda dan keluarga tersayang terjamin

Berlandaskan wawasan anda, kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencapai keseimbangan dalam portfolio kewangan anda yang pelbagai serta menepati segala keperluan anda.

Tambahan pula, kepentingan-kepentingan terbaik anda adalah wawasan kami juga

Permohonan AFFIN INVIKTA™ adalah melalui jemputan sahaja

Kami mengalu-alukan anda ke AFFIN INVIKTA™. Kongsikan maklumat anda dan kami akan memberikan jemputan eksklusif kami untuk anda menjadi ahli AFFIN INVIKTA™.
Sila isikan maklumat anda di bawah
Nota: Penyerahan maklumat anda bukanlah permohonan untuk sebarang produk perbankan dan jemputan untuk menjadi ahli AFFIN INVIKTA™ tertakluk kepada penilaian oleh AFFIN BANK.

Hubungi Kami

(603) 8230 2323

invikta@affinbank.com.my

Terma & Syarat

Wakil Ahli PIDM

Penafian: Sekiranya terdapat perbezaan antara teks Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia dan Bahasa Cina, teks Bahasa Inggeris akan diguna pakai.

Semua Maklumat Adalah Hakcipta Terpelihara 2021 AFFIN INVIKTA™.